ESMC

ESMC circuitdag/weekend

05-05-2018


Mettet circuit overzicht ^^

Hallo Asfalthapperts..

Op zaterdag 5 mei vindt de ESMC circuitdag plaats! Deze keer zullen we banden gaan verslijten op het circuit van Mettet in Belgie. En omdat je altijd goed ingereden wilt verschijnen op zo’n circuitdag (en omdat barbecuen en chillen op de paddock gewoon heel leuk is) kunnen de liefhebbers ook op vrijdag 4 mei al een dagje rauzen. Ja je hoort het goed!

Je kunt kiezen, een circuitdag of een circuitweekend!!

Wat kost zo’n twee dagen adrenaline high dan? Nou, op 5 mei kost het slechts 130 euro, en op 4 mei kost het 105 euro.  Ja 235 euro voor twee dagen circuit is inderdaad heel weinig!!! Doen! nu! Knallen!

Wat zeg je? Geen ervaring op het circuit? Dat is geen probleem. De groepen worden op snelheid en circuit ervaring ingedeeld. Er is een beginnersgroep waar uitgebreid uitleg plaatsvindt zodat iedereen veilig en verantwoord zijn rondjes kan draaien. Op de sites van de organisatie vind je meer info. (of spreek een van de organisatoren even aan op een clubavond)

“Ja, maar, Ik heb helemaal geen geschikte motor voor op het circuit!” Onzin, met elke motor kun je hard rondjes rijden. Het is geen race, het gaat om de fun en je leert er beter van motor rijden. Een van de organisatoren is op een circuitdag ingehaald door een supermotard, een kereltje op een 125cc motor en vervolgens nog een dikke GS. :’-) En dat mag jij straks ook allemaal meemaken!! Ow hell yeah!!!!11

Boeken doe je voor vrijdag 4 mei bij intertrack.be –> https://www.inter-track.be/en/calendar#eventbox_120

en voor zaterdag 5 mei op trackdays.be. –> http://trackdays.be/nl/dagen/B_0505_met.htm

bij inschrijving voegen we je toe aan de circuitpiraten appgroep, waar we vervoer en dergelijke regelen. Je moet je bij de organisatie zelf inschrijven.. wij gaan niet voor jou boeken en betalen. Je kunt er op de motor heen rijden, en bij veel animo regelen we ook een aanhanger. Slapen en barbecuen doen we op de paddock, maar voor de luxepaardjes (of race pro’s die weten dat uitgerust aan de start verschijnen aan te raden is) is er vast ook een airbnb in de buurt te regelen.

 

Groeten, De organisatie!

Sabrina, Joop, Willem en Wouter

 

 

Laatste updates en vragen

Comments are closed.