ESMC

Hemelvaartkamperen 2018

10-05-2018

Hemelvaartkamperen 2018

Beste Happers,

Binnenkort komt ons hoogtepunt van 2018 er alweer aan: Hemelvaartkamperen.

We gaan van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei kamperen op Camping La Grange Mauselaine in Les Vosges. Deze camping ligt op 5 minuten rijden van de Col de la Schlucht dus in het epicentrum van wat de Vogezen ons te bieden hebben. Verder is er een groot zwemmeer op 200 meter van de camping en zijn er alleen tent plaatsen.

Avondeten zal iedereen voor donderdagavond zoals gewoonlijk zelf moeten regelen; eventueel is pizza 5min rijden. De bierpot begint wel al donderdagavond. Vanaf vrijdagochtend zorgen wij voor ontbijt en avondeten.

Voor de nieuwe leden is het belangrijk dat ze het Tour-regelement doornemen.

Er is een DropBox map beschikbaar waarmee we routes delen, geef even een seintje als je daar aan toegevoegd wilt worden. Hier staan ook alle routes van voorgaande weekenden naar de Vogezen in dus doe er je voordeel mee als je een navi hebt! Als je wilt en kunt voorrijden zou het fijn zijn als je je daar op voorbereid. Tip: pak onderweg de Col du Donon.

Belangrijke informatie op een rijtje:

  • Donderdag 10 tot zondag 13 mei
  • Hoogstwaarschijnlijk zijn er zoals voorgaande jaren al een hoop mensen die woensdagmiddag/-avond vertrekken naar een hostel halverwege; dit staat los van het officiële weekend
  • Camping adres: 2492 Route de Retournemer, 88400 Xonrupt-Longemer, France
  • Donderdagavond zelf eten regelen
  • Zorg dat je het Tour-regelement kent
  • Organisatie neemt de clubaanhanger mee
  • We verwachten je dagelijks rond 17:00 terug op de camping en verwachten inzet met hout halen en opruimen e.d.
  • Zorg dat je frisse banden hebt die nog meer dan 1600km mee kunnen

Inschrijven kan via het inschrijfformulier: http://esmc.nl.transurl.nl/archives/activiteiten/hemelvaartkamperen-2018. Als je de inschrijvingen wilt bekijken moet je even de login vragen.

Contact met de organisatie kan via: hemelvaartkamperen2018@esmc.nl.transurl.nl. Schroom niet met vragen over wat je mee moet nemen, hoe je dat in godsnaam mee krijgt op je motor, wie de meest vieze scheten laat, of je thuis moet blijven als je niet kan motorrijden, of wat je verder kunt verwachten.

Groetjes van de organisatie:

Joop +316 2559 6563
Thomas +316 1131 2278
Victor +316 5472 7704

Ps Als het ergens in de Vogezen regent, dan schijnt de zon aan de andere kant van de heuvel.

 

Laatste updates en vragen

Comments are closed.