ESMC

Paaskamperen 2018

30-03-2018

Beste Asfalthappertjes,

Je merkt het al. Het wordt warmer en de wereld krijgt weer kleur. In dit pekelparadijs komt weer verschil tussen de straat en een putdeksel. Die dubbele handschoenen worden wat overdreven en je begint misschien te denken: zal ik de auto thuis laten staan? Kortom: de winter komt ten einde.

Het weekend van hout en spijkers, van een hard ei met zachte vulling, van pedofielen vermomd als konijn… en van 20+ tentjes op een rij langs nog veel meer tweewielers. Jaja, paaskamperen komt eraan!

Dit jaar gaan zoeken we geen camping op, maar een boerderij. De paardenfokkerij “Tannenhof” bevat alle warmte van een camping, zonder het gezeur van een overlast en nachtklokken.

Adres: 54533 Oberscheidweiler, Duitsland

Het is gelegen in de Eifel, tussen de Nurburgring en de Moezel in, vol met bochten en heuvels. Het is zo op een 3 uur rijden van het mooie Eindhoven vandaan.

Voor de koudbloedigen onder ons is er een klein huisje waar je warm en droog kunt slapen. Van bedden zijn we niet verzekerd maar er is wel een douche en toilet aanwezig. Echte dierenliefhebbers kunnen verblijven tussen het stro en de paarden.

Aangezien de sanitaire voorzieningen gering zijn, zijn de kosten ook lager:

  • 3 euro p.p.p.n
  • Slapen in huisje op vrijwillige bijdrage. Plaats is beperkt, dus als je binnen wilt slapen geldt: wie het eerst komt… (max 6 plaatsen)

Indien er nog vragen zijn horen we het graag.

Groetjes,

Maurice, Jakob en Niek

Laatste updates en vragen

Comments are closed.