ESMC

Pocketbiken

03-03-2018

Dames en Heren,

Het leukste, gekste, snelste en spannendste evenement van het jaar komt er weer aan. Het ESMC pocketbike kampioenschap!

Ben je de motorloze winter ook zo beu, en heb je zin om weer flink wat gas te geven? Of vind je de circuitdagen veel te duur maar wil je net zo kunnen scheuren als Rossi of Marquez? Meld je dan nu aan voor het ESMC pocketbiken en misschien kan jij je net als ik een jaar lang ESMC pocketbike kampioen noemen en wordt je naam vereeuwigd op de enige echte ESMC pocketbike troffee! In 2 sessies van 13 minuten kan jij alle frustraties van je af rijden en jouw talent laten zien op de monobikes van Action Kart.

Het pocketbiken gaat plaats vinden op zaterdag 3 maart. Om 18:00 wordt er verzameld bij de clubruimte, waar we vervolgens gezamenlijk naar Action Kart in Hasselt zullen rijden. Op de heenweg zullen we ergens stoppen om te eten en rond middernacht ben je terug in Eindhoven.

De prijs voor het pocketbiken is €19,- per sessie en eenmalig €2,- voor scheen/knie en elleboogbeschermers. Mis deze kans niet op een avond vol plezier motoren en adrenaline die je niet snel meer zal vergeten!

Om je aan te melden stuur je een mailtje naar filipbeek@hotmail.com, laat meteen even weten als je in het bezit bent van een auto en eventueel zou kunnen rijden.

Groeten,

Filip Beekmeijer

Laatste updates en vragen

Comments are closed.