ESMC

Sleutelcursus – BYOB motor seizoensklaar maken

15-11-2018

15 November 19:00
BYOB (Bring Your Own Bike)

Het einde van het motorseizoen is met de wintertijd toch echt al weer aangebroken. Niet getreurd, want we kijken al weer vol verwachting naar het volgende motorseizoen. Om dan weer veilig op pad te kunnen organiseert Jordy een sleutelcursus. Dus voordat je je motor wegzet in de schuur, op een stallingsplek parkeert, of ergens onder een lantaarnpaal neerploft, kun je hem al weer klaar maken voor het volgende seizoen! Ook als je die-hard bent en doorrijdt in de winter is het goed om een check-up te doen, om te voorkomen dat je met -5 graden langs de kant van de weg staat.

Jordy legt je die avond haarfijn uit waar je op moet letten en ook hoe je dat dan eventueel vervangt. Vanwege de beschikbare ruimte op de club mogen er maximaal 5 motoren meedoen aan deze sleutelcursus. Om meer mensen de kans te geven mee te doen met de cursus, mogen maximaal 10 personen zich inschrijven. Je gaat dus in groepjes van maximaal 2 personen naar een motor kijken. Eén van de meegebrachte motoren wordt uitgekozen om er op de brug uitleg over te geven. De sleutelcursus start om 19:00, dus zorg dat je al eerder op de club aanwezig bent.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! De inschrijvingen worden na 10 personen automatisch gesloten. Val je net buiten de boot of kan je die avond niet? Voor aanvang van volgend seizoen (dus vóór paaskamperen) wordt dezelfde sleutelcursus, aan de hand van de hoeveelheid aanmeldingen, vaker gegeven.

Dus wil jij nu al voorbereid zijn op paaskamperen? Meld je dan nu aan voor de BYOB sleutelcursus via deze link.

Laatste updates en vragen

Comments are closed.