Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kamperen kun je afleren

vrijdag 18 augustus 10:00 - zondag 20 augustus 20:00


Om je aan te kunnen melden moet je zijn. Heb je nog geen account? Neem dan contact op met Rik.Beste Asfalthappertjes,

Eindelijk komt er dan een weekend met het luxe van een keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Jawel in het weekend van 18 tot 20 augustus aanstaande gaan we lekker decadent doen in het Sauerland ferienhaus, nabij Winterberg.

Uiteraard is er naast de standaard kamers een bar met een tap te vinden zodat we tonnetje rond van het Duitse bier weer op huis aan kunnen.

Voordat je je inschrijft nog wel een paar regels. Het heeft wat moeite gekost om dit huis gehuurd te krijgen en we willen, als het ons bevalt, volgend jaar graag terug kunnen komen. Vooral omdat sommige zich te oud voelen om in een tent te slapen…
We zorgen er dus met zijn alle voor dat het huis netjes wordt achtergelaten. Als je hier geen zin in hebt, hoef je je niet in te schrijven.

De eerste 30 die ingeschreven en betaald hebben zijn verzekerd van een bedje. Nummer 31 en daarboven zal op een reservelijst komen. Kosten voor de overnachtingen zijn in totaal 75 euro pp als er 30 man meegaan. Bij minder mensen is het dus iets duurder…
De overige kosten van het eten en drinken komen daar nog bij en zal aan het einde van het weekend verrekend worden.

Groetjes de organisatie,

Amber, Job en Jasper

Gegevens

Begin:
vrijdag 18 augustus 10:00
Einde:
zondag 20 augustus 20:00