Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paaskamperen

vrijdag 29 maart 17:00 - maandag 1 april 11:00


Om je aan te kunnen melden moet je zijn. Heb je nog geen account? Neem dan contact op met Rik.


Haal je motor uit z’n winterslaap en laat de motorgeluiden weerklinken op de betoverende Luxemburgse wegen tijdens het ESMC Paaskamperen!

Heb je ook al veel te lang geen motor meer gereden of heb je gewoon zin in een kampeerweekend? Trek je motor onder het strof vandaan, prop jezelf weer in je motorpak en kom gezelig mee kamperen tijdens het paasweekend. Omarm de vrijheid van de open weg en de sensatie van de mooiste kronkelwegen terwijl je overdag de prachtige landschappen van Luxemburg verkent en ’s avonds bij het kampvuur gezellig na kletst over de avonturen van de dag.

Wat kun je verwachten?
• Betoverende Luxemburgse wegen: Laat je motor ronken op de schilderachtige Luxemburgse wegen, het heerlijke asphalt waar bochten zich als kunstwerken ontvouwen en panoramische uitzichten je zullen betoveren.
• Kamperen: Zet je tent op op het prachtige kampeerterrein van Camping Ourtal-Idyll.
• Heerlijk BBQ’en: Op zaterdag en zondag gaan we uiteraard weer lekker BBQ’en.
• Kampvuur en Gezelligheid: Deel je sterke verhalen, lach samen en geniet van een heerlijke goud gele rakker terwijl het knapperende kampvuur een warme sfeer creëert.
• Heerlijke eitjes als ontbijt: Op zaterdag, zondag en maandag zal er als vanouds van alles klaar staan om een heerlijk ontbijtje te kunnen bereiden om de dag goed te beginnen.

Wanneer?
Van vrijdag 29-03-24 tot maandag 01-04-24.

Waar?
Camping Ourtal-Idyll,
Google Maps link: https://maps.app.goo.gl/Bj873H9dAfLTmUqa9

Mis deze kans niet om je motor uit zijn winterslaap te halen, deel uit te maken van een onvergetelijk Paasmotoravontuur op de betoverende Luxemburgse wegen. Meld je nu aan voor het ESMC Paaskamperen!

We hopen je daar te zien voor een geweldig Paasweekend vol plezier, avontuur en natuurlijk, motorrijden!

Tot dan,
De organisatie: Lars Brugging en Derk de Jong

Gegevens

Begin:
vrijdag 29 maart 17:00
Einde:
maandag 1 april 11:00